För att kunna stoppa håravfall krävs hårstrån

I många år har det forskats på skälet till att människor tappar hår ovanpå huvudet. Det finns många teorier men ingen klar förklaring. Vad detta visar är att det ursprungliga utseendet på manligt håravfall beror på den progressiva minskningen av hårstråets storlek, snarare än den faktiska förlusten av hår – i början av håravfall, är allt hår kvar. Detta är anledningen till håravfall läkemedel, såsom finasterid arbete i början av håravfall (eftersom de har möjlighet att delvis vända miniatyrisering processen) men inte fungerar i områden som är helt skallig. Det måste finnas en produktion av hårstrån. Det är också skälet till männens hårtransplantation, som i fall dom inte planeras på rätt sätt, kommer att kunna leda till håravfall på grund av utsöndring av omgivande miniatyriserade hår. De aktiva stamcellerna måste finnas på plats.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.