Hårtransplantation är riktigt tekniskt ingrepp

Vissa tekniska produkter slutar aldrig att förvåna en. Därför är det konstigt att man behöver en speciell högskoleutbildning för att laga iPhones, det tycker jag bara är löjligt när det faktiskt finns människor som kan laga mobilerna utan denna utbildning. Varför inte istället bara göra någon typ av test så att man kan bevisa att man kan göra de saker som jobbet kräver av en. På semestrarna så blir det alltid så att någonting går sönder, och särskilt när det gäller ens mobil. Att ta med mobilerna på sina semestrar är ju något som man absolut inte rekommenderar eftersom att det verkligen alltid händer något. Antingen så råkar man tappa sin iPhone i vattnet där man är för att sola och bada och man upplever då en väldig ångest som inte är så rolig. Man lämnar in den i och får leva utan den i ungefär någon vecka kanske, beror ju såklart på hur illa man har behandlat den och hur skadad den är, men vanligtvis tar det en vecka – inte så långt som om man gjorde en hårtransplantation. En annan nackdel med att reparera mobilen är att man inte kan vara säker på att all information kommer vara kvar på mobilen när den är lagad, därför ska man vara beredd på det och spara allt man kan spara i datorn via itunes. Eller så blåser det in sand bakom knapparna och glasskärmen och gör då så att mobilen inte mår särskilt bra och visar det genom att inte fungera.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.