Tunt hår kan innebära så många saker

Många problem har vi i dagens samhälle – en del kommer det att gå att lösa men det allra flesta förblir ett problem. Idag är det väldigt vanligt att många människor lider av ofrivilligt håravfall och tunnhårighet, både tjejer och killar, gamla och unga. Det finns alltså både kvinnligt och manligt håravfall, vilket egentligen bara är en mer detaljerad beskrivning på tunt hår. Det många inte tänker på är att det är två helt olika saker. När män tappar håret så använder de sig av olika behandlingsprocesser för att försöka få tillbaka håret, samtidigt som temporära lösningar är att använda hårfiber eller också olika typer av löshår, som en toupé. En transplantation kanske vore det bästa men kostnaden och ingreppet förskräcker många.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.