Hårlaser ofta kopierad produkt

Följa John är ett rolig underhållning för många yngre ungdomar. Man följer första personen och upprepar den han eller hon gör – galet eller helt vanliga rörelser. Detta kan tyckas vara en rolig barnlek men är precis det vi vuxna också håller på med. Att kopiera våra konkurrenters produkter och härma efter. Varför gör vi detta? Säkert fler orsaker men ekonomi är nog en stor faktor. Man härmar för man tro eller vet att konkurrentens produkt säljer bra så kopierar men den så kommer man själv tjäna pengar. Så mycket inom teknik där hårlaser är en kraftigt kopierad produkt. Man tittar på enheter från USA och tror att dessa är proffsiga och bra och så gör man en kopia.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.